Κύριο περιεχόμενο

Πρωινό στο δωμάτιο

Το πρωινό της επιλογής σας, μέσα από μια λίστα ελληνικών επιλογών που θα έχετε διαλέξει από το προηγούμενο βράδυ. Επιλέξτε την ώρα που θέλετε να έρθει στο δωμάτιο σας, σε ειδικό καλάθι σερβιρίσματος, για να το απολαύσετε στο δωμάτιο σας ή στον ιδιωτικό σας εξωτερικό χώρο.


Πισίνα

Οικολογική πισίνα 11 μέτρων, ιδανική για εκγύμναση χάρις την υποβοήθηση του jet stream./υδρομασάζ


Concierge Service

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες τις οργανωτικές σας ανάγκες. Μπορούμε να κάνουμε τη διαμονή σας όσο πιο ανέμελη γίνεται. Μπορούμε να φροντίσουμε για την ενοικίαση αυτοκινήτου, κράτηση τραπεζιού σε εστιατόρια, προτάσεις για water sports, ιδιωτικές περιηγήσεις στη ξηρά ή θαλάσσια ζώνη του νησιού, να οργανώσουμε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια και να φροντίσουμε για τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο. Η διαμονή σας στην Αθήνα αποτελεί προτεραιότητας μας, εφόσον το επιθυμείται και φυσικά… να οργανώσουμε τις ποιο ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές σας, με εκδηλώσεις γάμου ή βάπτισης.


Εξωτερική κουζίνα

Εξωτερική κουζίνα και τραπεζαρία μίνιμουμ 10 καθιστών ατόμων σε αυλή κάτω από πέργκολα, με θέα το ηλιοβασίλεμα διατίθεται στους επισκέπτες κατόπιν συνεννόησης για τη διοργάνωση ιδιωτικών συγκεντρώσεων.


Γωνιές χαλάρωσης

Μπορείτε να διαλέξετε τη γωνιά στο κτήμα που σας αρέσει και θα δημιουργήσουμε έναν μοναδικό χώρο χαλάρωσης, ειδικά για εσάς. Χαλαρώσετε διαβάζοντας ένα βιβλίο, απολαμβάνοντας τη θέα, ακούγοντας τους ήχους της φύσης και πίνοντας ένα ποτό, τον καφέ ή ένα τονωτικό ρόφημα βοτάνων.


Βιβλιοθήκη

Ανταλλακτική βιβλιοθήκη και υπάρχουσα ιδιωτική συλλογή βιβλίων (για τη χρήση από τους επισκέπτες), από ελληνική και διεθνή λογοτεχνία αλλά και σχετικών με την χλωρίδα και πανίδα των Ελληνικών νησιών και βιβλία σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, πράσινη αρχιτεκτονική και οικολογία, είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες μας.